De Spelmakerij wint de Dikke Duim Award 2021!

Gepubliceerd op 2 april 2021 om 10:51

Op Wereld Autismedag (2 april) werd officieel bekend dat de Spelmakerij de Dikke Duim Award 2021 heeft gewonnen. Een bevestiging dat we goed op weg zijn, ondanks dat we pas 1 jaar bestaan. Deze prachtige wisseltrofee van Stichting Op Eigen Tenen mogen we maar liefst 2 jaar in bezit houden.

 

Stichting Op Eigen Tenen zet zich in voor de emancipatie van mensen met autisme in onze samenleving. Daarom deelden zij de afgelopen twee jaar maandelijks een pluim uit aan initiatieven die zich hiervoor inzetten. 18 januari 2021 kreeg de Spelmakerij deze eervolle pluim uitgereikt. (Zie artikel op de website van Op Eigen Tenen). Uit deze pluimwinnaars selecteerde de stichting drie initiatieven voor de Dikke Duim Award. Dit waren TriUnity, Rijschool van Herpt en ook de Spelmakerij werd geselecteerd. Omdat de Dikke Duim Award een publieksprijs is, werd er daarna druk gestemd. We hebben ontzettend veel stemmen gekregen en we willen alle stemmers via deze weg enorm bedanken! Deze prijs is ook van jullie.

Natuurlijk zijn we trots op deze prijs, maar we hopen vooral dat Op Eigen Tenen hun belangrijke werk nog jaren blijft doen! En wat zijn er veel prachtige autisme-initiatieven in de regio Gelderland/Utrecht. Via deze link zie je alle pluimwinnaars van de afgelopen jaren.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rianne Jansen
3 jaar geleden

Wat staat 'onze' vogel mooi bij jullie te pronken! Hij heeft het naar zijn zin, dat zie je zo :-)