Activiteiten dagbesteding

Onze belangrijkste activiteiten vinden plaats binnen de dagbesteding. In de activiteiten het SpelLab, het Spelatelier en het Testcentrum ontwikkelen we onze spellen. Maar daarnaast spelen we veel spellen om te leren hoe ze in elkaar zitten, leren we deelnemers hoe ze spelletjes kunnen bedenken en is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wil je daar meer over weten, klik dan op de onderstaande button.

Kijken of de Spelmakerij wat voor je is

Om de leukste bordspellen te ontwikkelen met elkaar is het belangrijk dat we een enthousiast team vormen met elkaar. Heb je interesse, dan ben je welkom om eens te komen kijken om kennis met elkaar te maken. Samen bespreken we of de Spelmakerij bij jou past en waar je bij ons aan wilt werken. Als jouw interesse er dan nog is, dan kun je van start bij de Spelmakerij!

Spelavonden

Daarnaast zien we de verbindende kracht van het spelen van spellen. Om deze te benutten organiseren we iedere maand spelavonden. Elke laatste vrijdag van de maand is er een spelavond. Nu organiseren we dat nog aan de Kraatsweg 9a in Ede. In een later stadium mogelijk ook in Buurthuis de Meerpaal. We ontvangen je graag!

Test- en spelavonden

Binnen de Spelmakerij krijgen onze eerste spellen inmiddels vorm. Daarom zijn we al druk bezig ze met mensen buiten de Spelmakerij te testen om te ontdekken wat goed en minder goed werkt voor toekomstige spelers. Daarvoor zijn we aangesloten bij het Spellenmaakgilde Midden Nederland. Met andere spelontwikkelaars uit de regio buigen we ons iedere maand over elkaars nieuwe spelideeën.