Activiteiten dagbesteding

Onze belangrijkste activiteiten vinden plaats binnen de dagbesteding. We bedenken en testen nieuwe gezelschapsspellen en daarnaast spelen we veel spellen om te leren hoe ze in elkaar zitten. Verder leren we deelnemers die daar voor openstaan hoe ze spelletjes kunnen bedenken en is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wil je daar meer over weten, klik dan op de onderstaande button.

Kijken of de Spelmakerij wat voor je is

Om de leukste gezelschapsspellen te ontwikkelen is het belangrijk dat we in de Spelmakerij een enthousiast team met elkaar vormen. Heb je interesse, dan ben je welkom om eens te komen kijken om kennis met elkaar te maken. Samen bespreken we of de Spelmakerij bij jou past en waar je bij ons aan wilt werken. Als jouw interesse er daarna nog is, dan kun je van start bij de Spelmakerij!

Spelavonden

Daarnaast zien we de verbindende kracht van het spelen van spellen. Om deze te benutten organiseren we iedere maand spelavonden. Elke laatste vrijdag van de maand is er een spelavond. De avonden vinden plaats in ons pand in Ede. We ontvangen je graag!

Test- en spelavonden

Binnen de Spelmakerij krijgen steeds meer spellen vorm. Daarom zijn we ook druk bezig ze met mensen buiten de Spelmakerij te testen om te ontdekken wat goed en minder goed werkt voor toekomstige spelers. Daarvoor zijn we aangesloten bij het Spellenmaakgilde Midden Nederland. Met andere spelontwikkelaars uit de regio buigen we ons iedere maand over elkaars nieuwe spelconcepten.