Positieve beoordelingen van onze spellen!

Gepubliceerd op 26 januari 2021 om 21:11

Vanuit de Spelmakerij zijn inmiddels drie spellen uitgegeven bij uitgeverij The Gamefantry. Afritoria, Chameleon en Royals & Riots. En we zijn er blij mee hoe goed de spellen in de spelwereld worden opgepakt. Dat was vanaf het begin onze bedoeling. We delen een paar leuke recensies met je:

 

Afritoria - door Nox Spellenzolder (score: 7)

"Afritoria is een prima fillerspel. Het is toegankelijk, het speelt snel, het heeft een goede interactie en er wordt gelachen omdat plannetjes in duigen vallen." Kijk hier het hele filmpje.

 

Chameleon - door Nox Spellenzolder (score: 7)

"Chameleon is een goed tussendoortje. Er zit spanning in, er zit geluk en tactiek in en je let steeds op wat de ander gooit, zodat je er weer overheen kan gaan. De vormgeving en het thema vind ik ook grappig verzonnen." Kijk hier het hele filmpje.

 

Royals & Riots - door de Spellenbunker

"Eerst wil ik het even hebben over de makers van dit spel. Want het allermooiste aan Royals & Riots vind ik nog wel de makers van dit spel. The Gamefantry werkt samen met De Spelmakerij uit Ede."

 

"Behalve dat we het een heel mooi initiatief vinden om deze spellen te maken, is Royals & Riots ook nog eens gewoon een erg leuk kaartspelletje. De plotselinge twist tussen de Royals-score en de Riots-score maken het een uniek slagenspel." Lees hier de hele review.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.