Activiteiten dagbesteding

Onze belangrijkste activiteiten vinden plaats binnen de dagbesteding. Er kan bij verschillende activiteiten worden geholpen door de deelnemers. Bij het testen van de spellen. Het maken van het uiterlijk van de spellen. Het verzenden van spellen. Het schrijven van tekstjes voor social media. Het maken van filmpjes. Of een eigen persoonlijke opdracht. Er is altijd genoeg te doen in de Spelmakerij. Via de onderstaande button kun je er meer over lezen.

Kijken of de Spelmakerij wat voor je is

Denk je dat de Spelmakerij iets voor jou is? Maak dan gerust een afspraak met ons om eens kennis te maken. Je kunt dan gelijk onze ruimtes zien in ons pand aan de rand van het Edese bos.  We bespreken tijdens de kennismaking of de Spelmakerij bij jou past en wat we voor je kunnen betekenen. Als je hierna nog steeds geïnteresseerd bent in de Spelmakerij gaan we bepalen wanneer je kunt beginnen.

 

Spelavonden

De Spelmakerij ziet de verbindende kracht van het spelen van spellen. Daarom organiseren we iedere laatste vrijdag van de maand een spellenavond. We spelen er spellen als Pandamic, Exploding Kittens, Codenames en Carcassonne. Deze avonden zijn in onze eigen locatie aan Bosrand 28 in Ede. Ben je er ook eens bij? Je kunt je een eigen spel meenemen.

Test- en spelavonden

Binnen de Spelmakerij krijgen steeds nieuwe spellen vorm. Daarom zijn we ook bezig ze met mensen buiten de Spelmakerij te testen om te ontdekken wat goed en minder goed werkt voor toekomstige spelers. Daarvoor zijn we aangesloten bij het Spellenmaakgilde Ede. Met andere spelontwikkelaars uit de regio buigen we ons iedere maand over elkaars nieuwe spelideeën.